Vragen Ring-Ring

Wanneer kan ik fietsen met Ring-Ring®?

Rond je aanmelding nijmegen.slimspitsen.nl af, nadat je voor het fietsproject Ring-Ring® hebt gekozen. Als je de aanmelding goed hebt doorlopen, ontvang je meteen instructies op het door jou opgegeven e-mailadres. Je dient in ieder geval een werkende smartphone (Android of iOS) te hebben.

Hoe lang kan ik meedoen met Ring-Ring®?

Je kunt gedurende de hele looptijd van het project (4 april 2019 – 4 april 2020) meedoen met het fiets project van Ring-Ring. Bij deelname van ten minste 6 maanden ontvang je een voucher voor fietsreparatie bij Stipbike in Nijmegen ter waarde van €25,-. Op vertoon van deze voucher, die je via e-mail ontvangt, kan je bij Stipbike terecht met je fiets.

Wat moet ik doen bij vakantie, verhuizing of als mijn werklocatie wijzigt?

Indien je woon- en/of bestemmingsadres wijzigt door bv uitdiensttreding of verhuizing, of indien je langer dan 4 weken met vakantie gaat, dan dien je dit zo snel mogelijk door te geven aan nijmegen@ring-ring.nu.

Waar vind ik de deelnemersvoorwaarden en privacystatement?

De deelnemersvoorwaarden, algemene voorwaarden en het privacystatement zijn zichtbaar en in te zien bij de aanmelding en op de pagina ring-ring.nu/slimspitsen. Je kunt alleen deelnemen als je met de voorwaarden akkoord gaat bij de aanmelding via www.nijmegen.slimspitsen.nl

Kan ik wisselen van project?

Jazeker! Let op dat je dan afmeldt bij het project waar je nu aan meedoet en je nieuwe keuze via www.slimspitsen.nijmegen aan geeft en meldt. Je kan NIET tegelijkertijd meedoen aan meerdere projecten. Wel volgtijdelijk. Afhankelijk van het gekozen project gelden de deelnemersvoorwaarden van het desbetreffende SLIMspitsen project.

Hoe spaar ik voor wijkpunten/credits?

Sparen voor credits en/ of wijkpunten gaat geheel automatisch op basis van je woon- en bestemmingsadres wordt met een automatische routeplanner bepaald of je kunt deelnemen en waarvoor je kunt sparen.

Ik fiets al? Kan ik ook meedoen

Jazeker! Meld je wel aan via nijmegen.slimspitsen.nl. Afhankelijk van je woon- en bestemmingsadres wordt bepaald of je kunt sparen voor wijkpunten.

Hoe kan ik Fkm’s inleveren?

Het inwisselen van je credits is heel eenvoudig. Je selecteert de winkel waar je credits wil besteden en stuurt een mail met de winkel naar nijmegen@ring-ring.nu. Wij zorgen dat je opgebouwde saldo daar kan worden uitgegeven. Je hoeft als deelnemer verder niets te doen of voor te schieten.