SLIMspitsen? Op je eigen fiets natuurlijk!

Wist je dat automobilisten en fietsers het meest op elkaar lijken? Beide reizen van deur tot deur. Maar fietsen maakt je gelukkig en geeft je vrijheid. Een kick voor niks! Sparen voor credits en wijkpunten en andere leuke voordelen gaat dan geheel automatisch. Ga het ervaren en meld je aan voor het SLIMspitsen fietsproject van Ring-Ring®. Veel plezier!

ring-ring-inschrijven

Waar fiets je voor?

Door tijdens de spits lekker te fietsen in plaats van te reizen met de auto, verdien je wijkpunten en persoonlijke credits die je kunt verzilveren voor maximaal €330,-, te besteden bij alle aangesloten Ring-Ringwinkels. Of je voor wijkpunten spaart en voor een persoonlijke beloning is afhankelijk van de route die je rijdt.

Nu inschrijven

Ja leuk, ik doe mee met mijn eigen fiets!

De eerste vijftig inschrijvers die ten minste zes maanden mee gaan doen, maken kans op het winnen van een gloednieuwe e-bike!

Vragen?

Heb je vragen over het fiets project van SLIMspitsen? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail naar nijmegen@ring-ring.nu. We helpen je graag!